Dacia mizeaza pe masini tot mai bine echipate

“La Paris am prezentat in premiera noua semnatura luminoasa a Dacia cu LED-uri. Avem de asemenea un nou volan si camera video pentru marsarier. In plus, avem acum si cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj pentru Duster alaturi de un motor nou in trei cilindri pentru Logan si Sandero”, a spus Yves Caracatzanis, presesintele si directorul general al Automobile Dacia, intr-un interviu acordat ZF.

Noile Logan si Sandero facelift sunt asteptate pe piata locala in urmatoarele saptamani, in contextul in care uzina deja se pregateste sa le lanseze in productie de serie, in timp ce Duster cu transmisie automata va fi lansat in primele luni ale anului urmator.

Image result for dacia 2016

„Vom lansa in Romania inclusiv editia limitata Duster Black Shadow alaturi de noile Logan si Sandero”, a subliniat presedintele companiei. Editia limitata a lui Duster vine cu noi jante, o noua grila a radiatorului alaturi de ornamente negre pentru plansa centrala, in habitaclu.

Sursa articol: http://old.zf.ro/auto/dacia-mizeaza-pe-masini-tot-mai-bine-echipate-cand-lanseaza-in-romania-modelele-prezentate-la-paris-15768716

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *